Tannlegene Thomassen

Tannlegene Thomassen

Vår nettstedsadresse er: www.tannlegethomassen.no

Bruk av infokapsler

Vi bruker infokapsler for å analysere trafikken vår, og for å bedre våre brukeres opplevelse. Informasjonen din kan bli delt med andre aktører innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid. Dette skjer via din nettleser – ikke via vår webside eller server. Data fra infokapsler kan bli kombinert med annen informasjon du har gjort tilgjengelig på internett. Du kan selv skru av bruk av infokapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av Infokapsler i nettleseren du bruker. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden Om infokapsler som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Når du benytter kontaktskjemaet på vår side lagrer vi den informasjonen du legger inn i skjemaet, samt din IP-adresse. Dette for å hindre misbruk av skjemaet fra for eksempel svindlere og spam-roboter. Hvis vi blir angrepet av spammere kan vi blokkere fremtidig skadelig og uønsket aktivitet via IP-adressen. Informasjonen blir lagret på webhotellserveren, og i vårt e-postsystem. Vi kan slette innsendt data på serveren via vårt kontrollpanel for webside, og vi kan slette data fra e-post.

Data innsendt via kontaktskjemaet brukes kun til å gi deg respons på din henvendelse.

Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi deler ikke dine opplysninger med noen andre.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har brukt kontaktskjemaet kan du be om å få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvis du har spørsmål eller vil be om sletting av personopplysninger, kontakt oss på:

post@tannlegethomassen.no